food

Op onze kaart vind je een mix van sushi en steaks, maar ook klassiekers als de steak tartare. En natuurlijk is volop keuze voor de veggies onder ons. De culinaire focus van restaurant The Steak Club is geïnspireerd op de Aziatische keuken. Aromatisch en geurig, beïnvloed door smaken uit deze regio.

Take Away

Wil je liever eten afhalen? Download dan de Take Away kaart en bekijk ons menu. Naast het reguliere menu is het ook mogelijk om sushi op aanvraag te laten maken.

LET OP!
Op dinsdag serveren wij geen sushi.
Woensdag tot en met zondag serveren wij wel sushi.

Het consumeren van rauw of onvoldoende verhit vlees, gevogelte, zeevruchten, schaaldieren of eieren en ongepasteuriseerde kaas kan het risico op door voedsel overgedragen ziekten vergroten. Breng uw tafelheer of vrouw altijd op de hoogte van eventuele allergieën of intoleranties voordat u uw bestelling plaatst. Niet alle ingrediënten staan op het menu en we kunnen de totale afwezigheid van allergenen niet garanderen. Gedetailleerde informatie over de veertien wettelijke allergenen is op aanvraag verkrijgbaar, maar over andere allergenen kunnen we geen informatie verstrekken.

just ask

Weet je niet wat je wilt eten? Vraag het aan je tafelheer of vrouw en wij zetten een verrassend menu voor je op tafel met de ideale mix van wat The Steak Club heeft te bieden.

Heb je bepaalde wensen of een allergie? Geen probleem! Wij zetten wat lekkers voor je op tafel dat perfect past bij de sfeer van de avond.